Search
Search

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija Pirot

Osnovne informacije:

 

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija Pirot

 

Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija Pirot predstavlja stub visokog obrazovanja u oblasti tehničkih i vaspitačkih disciplina. Osnovana je s ciljem pružanja kvalitetnog obrazovanja i pripreme studenata za zahtevne izazove savremenog društva. Njena misija je integrisanje teorijskog znanja sa praktičnim veštinama, čime se omogućava studentima sticanje širokog spektra kompetencija potrebnih za uspešnu karijeru u tehničkim i vaspitačkim sektorima.

U fokusu Akademije su strukovni studijski programi koji prate savremene trendove i zahteve tržišta rada. Kroz interdisciplinarni pristup, studenti imaju priliku da se upuste u istraživačke projekte, stvaraju inovativna rešenja i razvijaju praktične veštine. Akademija takođe neguje vrednosti odgovornosti i etičkog ponašanja, te podstiče razvoj liderstva među studentima.

Saradnja sa lokalnom zajednicom i privredom je od suštinskog značaja za Akademiju. Kroz brojne partnerske inicijative, studenti imaju priliku za sticanje praktičnog iskustva kroz stručnu praksu i projekte sa realnim izazovima. Nastavni kadar, sastavljen od stručnjaka iz različitih oblasti, predstavlja ključnu snagu u pružanju kvalitetnog obrazovanja, postavljajući Akademiju tehničko-vaspitačkih strukovnih studija u Pirotu kao lidera u oblasti strukovnog visokog obrazovanja.

 

Studijski progami

Osnovne strukovne studije

  • Strukovni vaspitač predškolskog uzrasta
  • Poslovni informacioni sistemi

Master strukovne studije

  • Master strukovni vaspitač

Prijemni ispit

Pre samog prijemnog ispita se vrši procena:
  • Procena muzičkih sposobnosti
  • Procena fizičkih sposobnosti
  • Procena govornih sposobnosti

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo obavestite nas.

Društvene mreže

Materijal za vaspitače

Budite u toku

Uvek budite obavešteni o novoj objavi!

Pretplatite se na naše novosti i dobijajte mail kad god objavimo nesto novo.

Unesite vašu email adresu

Kategorije

Shopping Cart